Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit takılamaz. Bazı binalar kullanma saatleri dışında hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın bapları, yangın emniyetliği dâhilin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın kapıları hakkında temelı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı tasarrufı ile alakalı pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

İnsanların toplu olarak yasevimliıkları ve bulundukları tüm binalarda yangına karşı önlemlerin kızılınması zorunludur ve ısı, yalım gibi yangın faktörlerinin insanların bulunmuş olduğu ortama geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılmalıdır.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut rastgele bir ivedi gidiş anında insanların binayı güvenle terk etmesini sağlar. Başkaca yapı içinde oluşan tütün ve sıcaklığın hariçya geçmesine köstek olabilir.

Bizimle çalıştığınızda yangın merdiveni tasar dâhilin bayağıdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Belli yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu söylenti konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları terk kılmak kuvvet ve güvensiz olacağı bağırsakin yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Yangın bapsı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı tavsiye ederiz. 

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriya birlik katlı evlerde imalı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu Yangın kapısı istanbul sayede alandan kâr sağlanır.

Yapı çışitalarında kullanılan baplar ustalıklevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği bâtınin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanlar muhtevaeride sarılmış kalabilir.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Gücvenliğiniz derunin yangın bapsı kesinlikle olmalıdır. Yeni inşaat projelerinde zorunlu olan sistemler esbak apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yangın yönetmeliğine muvafık bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala tütün sızdırmaz olduklarını kararlı kontroller ile denetlemek ve muayene etmek değerlidir.

Açılıp - kapanma konulevinin problemsiz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belirli periyotlarla bu kondisyon muayene edilmelidir. 

Report this wiki page